Subpagina’s

Subpagina: een pagina die een onderdeel wordt van een hoofdpagina. Als je een grote website maakt, kan je hiermee goed bijhouden welke pagina’s bij elkaar horen. Bij het aanmaken van je pagina kan je al aangeven welke pagina er als hoofd fungeert.

in het navigatiemenu subpagina's laten zien als inspringend
inspringenJe kan het menu automatisch laten vullen of handmatig. Zie hier hoe je het menu kan aanpassen: Het menu aanpassen (functies – navigatie)
De standaard om een rij subpagina's onderaan de hoofdpagina te tonen uitzetten
Het rijtje bevat het altijd de naam Subpagina’s, gevolgd door het aantal pagina’s tussen haakjes, de subpagina’s zijn alfabetisch gesorteerd. subpaginas Bij Meer  – Pagina Instellingen kan je aangeven of er links naar de subpagina’s moeten worden weergegeven of niet. Standaard staat ingesteld dat deze wel worden weergegeven. Verwijder het vinkje als je het rijtje niet wilt zien. Als je hier toch bent, verwijder ook het vinkje naast: opmerkingen toestaan.
Invoegen op de pagina: lijst met subpagina's
Dit is een mooi alternatief voor de rij subpagina;s onderaan. Beide lijsten hebben als nadeel dat ze de items altijd in alfabetische volgorde weergeven. Je hebt hier geen zeggenschap over. subpaginaslijstjehandmatig subpagina invoegen
(Sub)pagina's achteraf verplaatsen
Het is het handigste om direct bij het aanmaken van een pagina aan te geven welke pagina de hoofdpagina is waaronder deze pagina valt.   Als je dit later doet, klik dan op Meer -> pagina verplaatsen en geef aan wat de hoofdpagina is. Klik daarna op de knop Verplaatsen. verplaatsen