Nieuws

13 juni 2018Europese privacy wet en Google Forms

Europese privacy wet en Google Forms

17 mei 2018SSL (veilig webadres met https)

SSL (veilig webadres met https)

15 oktober 2013Een domeinnaam bij Google kopen, wijzigen in je betalingsinstellingen

N.a.v. een vraag van een klant: de betaling via creditcard is geweigerd, waar kan ik  betalingsgegevens instellen? Log  in en klik op Beheer, een nieuw item in de bovenste zwarte balk: Open de factureringspagina. Klik op het dollarteken Voeg daarna eventueel een nieuwe betaalmethode toe: (https://support.google.com/a/answer/182076 : vertelt meer over de nieuwe beheersconsole.)

3 januari 2013Argeweb en DNS

Onlangs gemerkt dat de volgorde nauw luistert: stel je bij Argeweb de domeinnaam verwijzing in dmv URL-doorverwijzing, dan verdwijnt het www record bij de DNS instellingen. Controleer dus altijd de DNS instellingen als je “even” iets hebt veranderd aan de URLverwijzing.

10 december 2012Een Google forum

Een Google forum

9 december 2012U heeft niet de nodige rechten om opmerkingen toe te voegen

Of: You have no permission to add comments. Deze regel onder het kopje Opmerkingen verschijnt opeens sinds eind 2012. Je kunt hem handmatig weghalen bij Meer – Pagina instellingen. Verwijder het vinkje bij Opmerkingen. Je moet dit voor iedere pagina doen. Helaas kan het niet in één keer.

9 december 2012Google apps niet meer gratis

Helaas, met ingang van 7 december niet meer gratis en kost het aanmaken van een Google Apps account 4 euro per gebruiker per maand.Gelukkig blijft het voor bestaande gebruikers wel gratis. Als je niet te veel geld kwijt wil zijn aan je site, kan je: gebruik maken van de redirect service van de provider. Bij Argeweb kost dat 23 euro per jaar genoegen nemen met het verdwijnen van de domeinnaam, waarna de oorspronkelijke google site naam verschijnt.

9 februari 2012Google drawing en google group discussions

Je kan nu ook een tekening, gemaakt met Google Docs, importeren. Zie: https://sites.google.com/site/pcvaardiger/google-items/tekening En ook kan je een Google Discussiegroep opnemen. Zie: https://sites.google.com/site/pcvaardiger/google-items/discussiegroup-google