Een sjabloon voor de website

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”3_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.92″ background_layout=”light”]
Bij aanmaken website: twee soorten sjablonen
Bij het aanmaken van je website kan je ervoor kiezen om een sjabloon toe te passen. Er zijn 2 soorten: Er is de galerie van Google en er zijn sjablonen van particulieren of bedrijven, soms gratis. Achteraf kan ook, maar is veel lastiger.
Een sjabloon uit de galerie
Maak hiervoor een nieuwe site aan en klik dan op In de galerie bladeren.   standaard sjabloon Kies er een uit en klik daarna op selecteren.
Een openbaar sjabloon
Of gebruik het sjabloon van een website met een openbaar sjabloon. Naast de standaard sjablonen van Google zijn er ook sjablonen gemaakt door ge-themes. Het is niet allemaal even duidelijk, vind ik. Maar het biedt wel een goede basis voor eigen creatieve ontwerpen! Van hun ontwerpen probeerde ik er een paar uit: uit Preview-Pack001.zip nam ik de puzzel. Daarna koos ik zelf een plaatje van Nijmegen en veranderde wat aan de achtergrondkleuren en maakte zo de 2e. Klik op het plaatje om de hele site te zien. themas1_puzzel Nijmegen Deze oefensite heb ik als sjabloon gepubliceerd (Site beheren – Algemeen – bovenaan). Bovenaan deze site vind je in blauwe achtergrond kleur de tekst Deze sjabloon gebruiken. Ik heb het sjabloon de naam Nijmegen gegeven. deze sjabloon gebruiken Klik op Deze sjabloon gebruiken. Daarna volgt de vraag een naam te geven aan je site.
Achteraf een sjabloon toepassen
Download dan de bestanden, bijvoorbeeld bij http://www.gethemes.com/downloads Je moet dan wel goed weten wat je waar moet zetten en wat je moet instellen bij de indeling van je site (sitebreedte ed)
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_sidebar admin_label=”menu uiterlijk def” _builder_version=”3.0.92″ area=”et_pb_widget_area_3″ orientation=”right” show_border=”on” background_layout=”light” body_text_color=”#0a4391″ border_width_all=”5px” border_color_all=”#0a4391″ box_shadow_style=”preset1″ module_class=”zijmenu” saved_tabs=”all” global_module=”1553″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]