Sinds ik begon met het bouwen van websites in 2009 is er veel veranderd. De eerste websites bouwde ik in Google Sites en Frontpage. De Frontpage websites heb ik bijna allemaal overgezet naar WordPress. De Google Sites vindt u op deze overzichtspagina.
Daarna koos ik voor het gratis thema Suffusion, tot ik ook eens wat anders ging uitproberen. Sinds 2016 ben ik fan van DIVI. Sinds begin 2019 van Generate Press. Dit thema is wat eenvoudiger, sneller en met de nieuwe WordPress editor van Gutenberg, kan je ook hiermee mooie blokken maken.

Hieronder heb ik de gebouwde websites gegroepeerd:
Suffusion
Overig
Divi
Generate Press
Tips en trucsĀ 

Mijn eigen websites zijn minder mooi dan die van klanten. Tijdgebrek is de reden. Er gaat veel tijd zitten in bouwen en onderhouden.

Daarna probeerde ik andere thema’s, zoals de betaalde thema’s Genesis, Gaea, Trim en de gratis WordPress thema’s (Twentythirteen, Twentysixteen etc). Hieronder de later ge- of verbouwde websites, met tussen haakjes de naam van het thema.

Daarna leerde ik het betaalde thema DIVI kennen

. Je kan er erg mooie sites mee maken, maar dit gaat soms wel ten koste van snelheid. Nadeel is ook, dat alle pagina’s waarbij je de DIVI builder gebruikt, voorzien worden van code. Die is lastig te verwijderen als je ooit besluit tot een ander thema.

Het is een hele uitzoekerij om de juiste thema’s en plugins te vinden. Om mezelf en anderen te helpen, bouwde ik websites met tips en trucs. Zowel voor WordPress, als voor Google sites als voor de computer.