Tips en hulp WordPress

Als Mulder IT Maatwerk heb ik vanaf 2008 websites gemaakt. Van een aantal websites heb ik voor mezelf en soms ook voor de klant uitgeschreven hoe ik de website heb gebouwd. Welk thema, welke plugins, welke extra functiecode.

In de loop der jaren zijn er plugins bijgekomen en andere plugins raakten verouderd. Ik ben onlangs (begin 2019) begonnen deze website op te schonen. Plugins die ik niet meer gebruik zijn te herkennen aan de rode kleur van de titel; alle andere hebben een groene titel; berichten over plugins die ik wel gebruik, tonen bovendien een sterretje aan het begin van de titel.
Een plugin plaatste ik in het hokje “niet meer gebruikt” als hij al langer dan 2 a 3 jaar niet meer werd onderhouden, of omdat ik een betere vond. Of omdat ik hem te lastig vond. Bekijk gerust wat ik gebruikte bij het maken van deze website of bij die van een oudoom, kunstschilder.

Deze website is vooral een naslagwerk voor mezelf. Het is geen gebruikersvriendelijke handleiding voor iedereen. Doe er uw voordeel mee. Als u iets nuttigs vindt en toepast, is het uw eigen verantwoording. Leest u vooral de informatie en aanwijzingen van de maker van de plugin.

Hieronder of hier kan je gericht zoeken met de plugin Google Search. Er kunnen ook zoekresultaten verschijnen buiten deze site. Scroll dan even naar beneden.

Hulp nodig? Voor 40 euro per uur ex BTW help ik u verder. No cure no pay. Het moet dan echt om een plugin of thema gaan, waar ik goed in thuis ben. Eentje met een groene (of zwarte) kleur!

Stuur een mail met uw vraag, dan laat ik u weten of ik uw vraag denk te kunnen oplossen en ook in hoeveel tijd. Noemt u ook de website waar het om gaat.

Karla Mulder